Kontaktinformasjon

Jæren Tractorpulling
Breimyrå 2
4340 Bryne

Kontakt oss her

Oversettelser

Kalender 2019

Jæren Olje AS

Vi har konkurransedyktige systemer som gir oss full kontroll over produkter, leveranser, lager , kunder og fakturering. Dette er en forutsetning for vekst.

 

 

Fra hovedadministrasjonen på Vigrestad styres driften av olje- og bensinleveranser til entreprenører, landbruk, marinaer, fyllestasjoner og husstander. Jæren, Agder, Randøy og Haugaland Olje har flere tusen kunder, mange av dem små, men alle vesentlige i utviklingen. Årsomsetningen er på ca 300 mill (2013). – Tallene overrasker de fleste. Ingen kommer på at vi jobber med slike størrelser. Vi har en folkelig og personlig stil, snakker direkte med kunden, er tilgjengelige og serviceinnstilte. Det er den ene siden av saken. Den andre siden er like viktig: Kvalitet i alt vi gjør. Resultatene kommer ikke av seg selv. Hard jobbing ligger bak, og lista legges høyt. Kvalitetskravene er og skal være fullt på høyde med konkurrentenes, både når det gjelder HMS og drift. Helst en tanke bedre. Vekstpotensialet i selskapene er stort og skjer på flere hold. Selvbetjeningsstasjoner for privatmarkedet er det nyeste og mest synlige tilskuddet..

 

Jæren Olje AS
Ble etabler i 2002 av vår eier Brigt Vold. Brigt har erfaring tidligere som Daglig leder for firmaet Martin Vold AS som jobbet som transportør for både oljeselskapet Shell og Texaco helt siden 1960 tallet. Grunnet utvikling og muligheter i bransjen ble
Jæren Olje etablert med visjonen å skape sin egen butikk fra A til Å.

Agder Olje AS
Ble etablert i 1997 av våre eiere Helge Mikalsen og Olav Hauge. Selskapet navn frem til 2009 var Lister Oljesenter og var et firma som var oljeforhandler for Shell. I 2010 Kjøpte Brigt Vold 50 % av aksjene, og firmaet byttet navn til Agder Olje AS. I dag styrer Agder Olje AS sin egen butikk fra A til Å.

Randøy Olje AS
Ble etablert i 2009 av vår eier Terje Ove Breiland, men selskapsnavnet har bestått fra 2002. Våren 2012 kjøpte Brigt Vold 50 % av aksjene, og firmaet byttet navn til Randøy Olje AS. Høsten 2013 kjøpte Brigt Vold de resterende 50 % av aksjene. I dag styres Randøy Olje AS som en egen avdeling under Jæren Olje AS. 

Haugaland Olje AS
Ble etablert i 2011 med Brigt Vold som eier. Firmaet vil ha samme profil som Jæren og Agder Olje AS

 

 

Historie  

Bilparken til Martin Vold AS 1989

 

Første bil til Jæren Olje AS (sjåfør Brigt)

 

Andre bil til Jæren Olje AS (sjåfør Martin)

3. bil til Jæren Olje (sjåfør Harald)

Bil til Agder Olje (sjåfør Olav)

Biler Jæren Olje ( sjåfør Harald og Gunnar)

 

Billett priser

  Lørdager Søndager
Voksne 150,- 250,-
Barn opp til 16år 100,- 150,-
Barn 0-6 år Gratis Gratis
Medlemmersrabatt 50,- 50,-

Bli medlem: Klikk her

Sponsor av Jæren Tractorpulling: